Najveći izbor adrenalinskih izazova u Hrvatskoj

Jeste li spremni testirati svoje granice u ludim adrenalinskim avanturama?

Volite živjeti na rubu? Nijedan osjećaj ne možete usporediti s onim kad vam se oslobađa adrenalin u krvi? Imate sreće jer Plitvičke doline su hrvatska destinacija s daleko najviše doživljaja za ovisnike o adrenalinu. Pronađite idealnu aktivnost koja će pumpati vašu vruću krv!

Ne postoji staza koju ne možete prijeći uz Quad&Buggy Plitvice. Upustite se u nezaboravnu avanturu na četiri kotača u Grabovcu, 8 km od ulaza u NP Plitvička jezera. Ova aktivnost nije za svakoga pa se pripremite da budete blatnjavi i mokri. Šumska ruta od čak 20 km, u kojoj iza sebe ostavljate samo prašinu, traje oko sat vremena. U tih sat vremena jurnjave po šljunku, zemlji, lokvama, travi i asfaltu savladat ćete sve prepreke koje šuma krije. Kako bi sve glatko prošlo, bit ćete osigurani sa svom potrebnom opremom.

Zabava, smijeh i uživancija zagarantirani su u Adrenalin parku Ogi. Smješten u Oštarskim Stanovima u neposrednoj blizini turističkog centra Marko, Adrenalinski park Ogi ostvaruje želje svih ljubitelja adrenalina i dobre zabave. Povedite svoju obitelj i pronađite idealnu aktivnost za sebe, od osvajanja visina i nizina na adrenalinskom programu do bacanja tomahawk sjekira u drvene mete.

Oduvijek vam je bio san letjeti i uživati u prekrasnom pogledu? 

Poletite iznad neodoljivo lijepe prirode i zavodljive rijeke Korane, no ipak probajte odoljeti njenom sirenskom zovu, barem dok traje let. Strast za letenjem utažite u Adrenalin parku Plitvice koji se nalazi u Selištu Drežničkom, 3 km od glavnog ulaza u NP. Za one slabijeg srca, koji nisu spremni letjeti brzinom do 70 km/h, preporučujemo veliku ljuljačku koja je visoka čak 12 metara!

Poslušajte zov svog adrenalina, posjetite adrenalinsku top destinaciju u Hrvatskoj!

Kad ste već u Adrenalin parku Ogi, zašto ne biste i… 

  • savladali roping poligon s uključenom zaštitnom opremom za penjanje
  • zabavili se paintballom dok vaši klinci uživaju u splatmasteru, varijanti paintballa za djecu od 7 do 12 godina
  • krenuli na zipline avanturu i otisnuli se 30 metara iznad zemlje brzinom do čak 120 km/h
  • iskušali streličarstvo na natjecanju u stilu Robina Hooda s profesionalnim lukovima i strijelama
  • gađali mete profesionalnom zračnom puškom s optikom ili čak izazvali svoje društvo na airsoft duel – natjecanje u gađanju meta