Uvjeti korištenja

Nalazite se na web stranici Turističke zajednice općine Rakovica. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni Uvjeti korištenja. Korištenjem web stranice plitvickedoline.hr pristajete na Uvjete korištenja, pravila o privatnosti i pravila o kolačićima. Turistička zajednica općine Rakovica smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Turistička zajednica općine Rakovica zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmijeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena.

Web stranicama Turistička zajednica općine Rakovica smatra i sve pridružene stranice koje pripadaju domeni plitvickedoline.hr. Svrha web stranice na domeni plitvickedoline.hr je poticanje i iniciranje razvoja, unapređivanje postojećeg turističkog proizvoda, kao i iniciranje razvoja novih turističkih proizvoda općine Rakovica te promocija turističkog proizvoda općine Rakovica, razvijanje svijesti o važnosti i gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma, potrebi i važnosti očuvanja i unapređenja svih elemenata turističkog proizvoda, a osobito zaštite okoliša te prirodne i kulturne baštine sukladno održivom razvoju.

Turistička zajednica općine Rakovica se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika (bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja) te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Turistička zajednica općine Rakovica nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice. Zajednica ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije, kao i bilo koji dio sadržaja objavljenih na stranici, ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Turističke zajednice općine Rakovica ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama plitvickedoline.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihova objavljivanja. Međutim, Turistička zajednica općine Rakovica i web stranica plitvickedoline.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.