Restoran Plitvice Holiday Resorta

Vrhunski spoj tradicionalnih delicija i moderne kuhinje

U mjestu Grabovac smjestio se Plitvice Holiday Resort je jedno od najdugovječnijih i najposebnijih turističkih naselja u Hrvatskoj. Prve goste je primio davne 1968., punih pet desetljeća se uspješno mijenjao i danas izrastao u perjanicu turističke ponude Plitvičkih dolina.

Restoran u sastavu ekskluzivnog Resorta savršeno objedinjuje sve ono po čemu je ovaj kraj poznat – vrhunsku domaću kuhinju, veliki izbor internacionalnih jela i ljubazno osoblje spremno udovoljiti svakoj želji gosta. Udaljen je od Plitivičkih jezera svega par kilometara pa u njemu okrijepu nakon obilaska nacionalnog parka pronalaze i domaći i inozemni gosti.

Kako i ne bi kad Resort ima jedan od najraskošnijih Jelovnika na destinaciji. Od sočne divljači po kojoj je ovaj kraj poznat, svježe ulovljenih pastrva iz rijeke Gacke i vrhunskog roštilja, do vegetarijanskih jela, tjestenina i rižota. U ponudi su i hrvatski klasici janjetina ispod peke i odojak na ražnju no za njih se potrebno prethodno najaviti. Najmlađe posjetitelje oduševljavaju pizze iz krušne peći koje hvale i talijanski gosti restorana, kao i slasne plitvičke štrudle koje obavezno treba kušati, a njihove roditelje dječje igralište na kojem se njihov podmladak može do mile volje zabavljati dok se oni opuštaju.

Možda vam se svidi