Street food BBQ

Vrhunska brza hrana u super-ugodnom okruženju

Glavno odredište mladih i svih koji se tako osjećaju se nalazi u samom centru Općine Rakovica.  Street Food BBQ specijaliziran je kako mu ime govori za jednostavna mesna jela i jela sa roštilja, a daleko najpopularniji su sočni hamburgeri koje predvodi trio: Maestro BBQ, Bacon burger i Lički burger u kojem su savršeno sljubljeni okusi i mirisi ličkog kraja. 

U ponudi su još i zdravi meksički burritosi, klasici lokalnog street fooda (ćevapi i pljeskavice), a imaju dakako i poseban jelovnik za  vegetarijance koji se bazira na povrću i slavnim plitvičkim sirevima. 

Osim hrane, Street Food BBQ svoje goste oduševljava i velikim izborom pića, sokova i koktela, a ljubaznost i susretljivost domaćina hvale podjednako domaći i inozemni gosti. Rastućoj popularnosti ovog fantastičnog malenog  gastro odredišta na otvorenom pridonosi ukusan i nepretenciozan dizajn prostora. Arhitekti su ga savršeno uklopili u bajkoviti prirodni okoliš, pod krošnje drveća, kako bi se gosti uistinu osjećali kao kod svoje kuće. 

O kvaliteti Street Food BBQ-a i ukupnom doživljaju dovoljno govori činjenica da su ga korisnici Trip Advisora proglasili najboljim u Rakovici. 

Možda vam se svidi