Quad & Buggy Plitvice

Nezaboravna avantura na četiri kotača

Svi koji su se ikada vozili moćnim quadovima po nepristupačnim šumskim stazama svjedoče da je riječ o doživljaju koji se ne zaboravlja. Upravo takvim doživljajima posvećena je agencija Quad & Buggy Plitvice koja goste vodi na off-road vožnje šumama i gorama Plitvičkih dolina i jamči im udarnu dozu adrenalina na quadovima proizvođača CFmoto snage 400 ccm i 500 ccm i pogonu na sva četiri kotača. 

Na ruti duljine 20 kilometara gosti prolaze raznim putovima – od makadama i neutabanih šumskih putova do asfaltiranih predjela i poljskih staza. 

Sve vožnje predvode iskusni vozači i vodiči agencije Quad & Buggy Plitvice, a za sudjelovanje u ovoj aktivnosti nije potrebno prethodno iskustvo. Sudionici moraju imati adekvatnu odjeću za boravak u prirodi, a oni koji će sjesti za volan moćnog quada trebaju posjedovati i vozačku dozvolu B kategorije te potpisati obrazac da idu na vlastitu odgovornost.

U ponudi su individualne vožnje s maksimalno četiri vozila i osam osoba, no agencija rado i često izlazi u susret svima koji žele vožnju organiziranu po svom guštu. 

CIJENA: 

  1. Jedna osoba na jednom quadu – 55,00 € (60 min, 20 km)
  2. Dvije osobe na jednom quadu – 70,00 € (60 min, 20 km) 

! Usluga vozača-vodiča je uključena u cijenu 

NAPOMENA

Vožnja quadovima po šumama i gorama podrazumijeva blizak kontakt s prirodom koja će ostaviti trag na odjeći i obući vozača. U jesen i proljeće voda, prašina i blato su neizbježni, stoga Quad & Buggy preporučuje vozačima da  ponesu rezervnu opremu, a u zimskom razdoblju i topla skijaška odijela koja će ih zaštititi od hladnoće. Za zaštitne kacige i higijenske podkape pobrinut će se Quad & Buggy Plitvice.

! Nakon svake vožnje kacige, vozila i sva ostala oprema se pomno dezinficiraju. 

RADNO VRIJEME: 

1. travnja – 31. listopada (09:00 – 19:00)

1. studenog – 31. ožujka (09:00 – 17:00) 

! Svaki dan, uključujući vikende i blagdane, uz obaveznu rezervaciju termina pozivom ili porukom putem aplikacije WhatsApp.

Možda vam se svidi