OPG Čubrić

Vrijedne zujalice Plitvičkih dolina

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Čubrić živi od marljivih pčelica. Pčelarstvom su se počeli baviti 2006. godine, a kontinuirano se educiraju i ulažu u razvoj. Obitelj Čubrić dobro poznaje i cijeni pčele, pa tako uz med, pčelinje proizvode i proizvode od voska u ponudi ima i tretman apiinhalacije. Riječ je o apiterapijskoj, znanstveno dokazanoj metodi tijekom koje pčele korigiraju magnetsko polje, što na čovjeka djeluje stimulirajuće. 

Udisanjem toplog zraka direktno iz košnice poboljšava se imunitet organizma, liječe se različita stanja i oboljenja, te se općenito čuva zdravlje. Ovaj tretman pomaže kod bronhitisa, astme, stresa, depresije, kronične bolesti pluća, kronične glavobolje i migrene,infekcija dišnog sustava, a moguće je liječiti čak i teška oboljenja respiratornog sustava.

Nakon šetnje prekrasnom prirodom u blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera, medne inhalacije su neponovljiv dodatni doživljaj. Kućica za inhaliranje napravljena je od drvenih materijala, što daje ugođaj spajanja s prirodom, a inhalirati se može više osoba odjednom.

Možda vam se svidi