Restoran Sedra 

Obiteljski restoran koji osvaja jelima, atmosferom i okruženjem

U neposrednoj blizini svega, a izoliran od svih, nalazi se obiteljski restoran Sedra. Putnici i namjernici svraćaju tamo tokom cijele godine, u svako doba dana jer im Sedra nudi bogate doručke i okrepljujuće bruncheve i raskošne ručkove i večere za pamćenje. 

Restoran se nalazi u Irinovcu i od državne ceste D1 udaljen je svega kilometar – dovoljno da bude dostupan svima, a izoliran od buke i prometa. Restoran je poznat po velikom izboru gotovih tradicionalnih jela, domaćih sireva i narezaka, vrhunskom roštilju, jelima ispod peke i ribljim delicijama plitvičkog kraja, a u ponudi ima i nezaobilazne tjestenine, lazanje i čak 20 vrsta pizza iz krušne peći koje spravljaju po originalnoj talijanskoj recepturi. 

Ugodan ambijent, velika prostrana terasa i bajkovito prirodno okruženje dodatni su razlozi zbog kojih Sedra iz godine u godinu privlači sve više gostiju iz cijelog svijeta, a trud koji ulažu u ukupan doživljaj prepoznala je i Karlovačka županija koja ga je ovjenčala nagradom za najljepše uređen okoliš u kategoriji ugostiteljstva.

Možda vam se svidi