Svjetski dan turizma

Bliži nam se Svjetski dan turizma koji se međunarodno obilježava 27. rujna (srijeda) diljem svijeta te smo ga i ove godine odlučili obilježiti na području naše destinacije, destinacije koja je, nakon grada Zagreba najposjećenija kontinentalna destinacija u RH.

Kao znak zahvale svima vama, iznajmljivačima, ugostiteljima, ponuditeljima aktivnosti, sezonskim djelatnicima i svima koju našu destinaciju krase svojim marljivim radom odlučili smo prigodnim programom obilježiti kraj sezone.

Stoga vas sve pozivamo da 27. rujna zajedno s nama, u prostoru Speleona pogledate predstavu „Puni pansion“ u izvedbi vrckave Katarine Baban koja uskače u više od 20 različitih uloga!

Prema motivima velikog broadwayskog hita ‘Fully Committed’ donosimo domaću inačicu predstave koja ostaje u dugom pamćenju i u kojoj se svatko od nas može prepoznati. Otkrijte na što su spremni ‘mali’ ljudi koji na današnjem nemilosrdnom tržištu rada svim snagama nastoje očuvati svoje dostojanstvo i snove. Kakve veze imaju recepcija, vibratori, karmine i začepljen WC. Predstava je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebna je rezervacija sjedala putem obrasca na poveznici: https://forms.gle/5ZsJ3iTppsYAErGr8


Predstava je namijenjena odraslim osobama.

Program:

17.30 Početak predstave

Prigodni domjenak

Nagradni kviz

Organizaciji događanja pridružili su nam se i:

  1. Ranch Terra- Tijekom cijelog dana ostvarite popust od 20% na 1 ili 2h jahanja na Ranchu Terra te po promotivnoj cijeni isprobajte jahanje predivnim krajolicima Plitvičkih dolina.
    Potrebna prethodna najava na: +385 97 629 3343.
  2. Plitvice Bike & Bed – besplatna probna vožnja električnim biciklima od 16 sati ispred Speleona, uz obveznu prethodnu prijavu na poveznici: https://forms.gle/5ZsJ3iTppsYAErGr8