Proljetni festival u Plitvičkim dolinama

8.4.-13.5.

Postoji li bolji način za buđenje iz zimskog sna od aktivnosti na otvorenom i uživanja u čistom zraku, stidljivim sunčevim zrakama i cvrkutu ptica? Mi mislimo da nema, stoga smo za vas pripremili nikad bogatiji i sadržajniji PROLJETNI FESTIVAL !

Ove godine sa aktivnostima počinjemo već 8.4. kada ćete imati priliku krenuti u potragu za pisanicama otkrivanjem destinacije; od Starog grada Drežnika preko mosta u Čatrnji pođite u avanturu i budite prvi koji će osvojiti vrijedne nagrade! Prijaviti se možete putem sljedećeg linka: https://forms.gle/N5rcbVemgazXPUxE6

10.4. na rasporedu je Uskrsni ponedjeljak na Plitvice Art Farmi u koji će Vas uvesti KUD Izvor iz Rakovice sa tradicionalnim pjesmama i plesom. Sa nama će biti i Wild Spring Ranch da iskustvo bude potpuno. Za male posjetitelje izbor će biti težak; napuhanci, face painting, potraga za pisanicama, razne igre i nagrade stoga nas posjetite već od 11 sati i iskušajte se u svim aktivnostima! Ne brinite, niti vama, odraslima neće biti dosadno. Po prvi puta imat ćete priliku sudjelovati u pripremi, ali i degustaciji OMLETA od 500 jaja! Dobro ste pročitali, a da ne ostane sve samo na riječima, pozivamo vas da nas posjetite i budete dio ovog nesvakidašnjeg iskustva.

Za one željne avanture, boravka u prirodi i upoznavanja novih atrakcija, predstavljamo vam Bike & Hike Weekend u Plitvičkim dolinama koji ove godine donosi tri dana doživljaja!
29.4. Sudjelujte u Bike & Hike tour Izvor voda Saborsko te saznajte koliko izvora ova staza obilazi. 30.4. Obiteljska biciklijada za cilj ima novootvoreni Speleon- Centar podzemne baštine, a posljednji tour-1.5. je E-bike tour Plitvičke doline.

Rekli smo vam da je ovaj Proljetni festival nikad bogatiji te vam stoga za završnicu u suradnji sa BK Crna kraljica donosimo Plitvice Valleys utrku.