Panel rasprava “Uloga i značaj žena u razvoju i promociji ruralnog turizma

  • U utorak, 07.03.2023.g., s početkom u 10 sati, na Veleučilištu u  Karlovcu, uoči Međunarodnog dana žena, u okviru studentskog projekta održava se jednodnevna izložba – panel rasprava pod nazivom  “Uloga i značaj žena u razvoju i promociji ruralnog turizma”. Panel raspravu organiziraju studentice Poslovnog odjela, Veleučilišta u  Karlovcu.
  • Svrha panel rasprave bit će istražiti i raspravljati o ulozi i značaju  žena kroz povijest u razvoju i promociji turizma. Isto tako raspravljat  će se o ulozi i značaju žena danas kada je riječ o poduzetništvu i  promociji održivog razvoja ruralnog turizma.
  • Cilj panel rasprave je doprinijeti dodatnom osnaživanju mladih žena po  završetku njihova školovanja  da preuzmu inicijativu i da se upuste u  poduzetničke vode koristeći mogućnosti koje im pruža  razvoj ruralnog turizma te osvještavanje pozitivnog utjecaja razvoja turizma na  kvalitetu življenja žena u ruralnim područjima.
  • Ovim putem Vas pozivamo, ukoliko ste u mogućnosti, na ovaj jednodnevni događaj te da svojom prisutnošću date svoj doprinos ovom hvale vrijednom studentskom projektu koji stavlja fokus na razvoj i promociju održivog turizma na ruralnim područjima s ciljem osnaživanja i poboljšanja kvalitete življenja mladih žena.
  • Držimo da ovom jednodnevnom panel raspravom također doprinosimo ostvarenju ciljeva Agende održivog razvoja do 2030.g., gdje turizam ima jednu od ključnih uloga za postizanje istih, osobito kada je riječ o  rodnoj ravnopravnosti i osnaživanju žena u okviru 5. cilja održivog razvoja.
  • Svoj dolazak molimo potvrdite na: berislavicpaula7@gmail.com