Edukacije u turizmu

Pozivamo zainteresirane na seminare u okviru projekta “Edukacije o turizmu”, koji će biti održani 26. svibnja 2023. i 1. lipnja 2023. godine od 10:00 do 14:00 sati (petak i četvrtak). Seminare organizira Regionalna turistička zajednica Karlovačke županije, uz sufinanciranje Ministarstva turizma i sporta, te će ih provesti krovna udruga za razvoj ruralnog turizma u Republici Hrvatskoj ” Klub članova Selo”.

Prvi dan seminara održat će se u Hotelu Korana Srakovčić 26. svibnja 2023. i bit će posvećen sljedećim temama: “Lokalna enogastronomija kao komparativna prednost – gastro pustolovina bazirana na autohtonim namirnicama” te “Cikloturizam kao turistički proizvod u ruralnim destinacijama – standardizacija smještajnih kapaciteta namijenjenih cikloturistima.”

Drugog dana seminara na Seljačkom domaćinstvu Čulig u Vrhovcu, 1. lipnja 2023., obrađivat će se teme: “Tradicijsko graditeljstvo u funkciji razvoja ruralnog turizma – obnova i opremanje objekata autohtone arhitekture na području Karlovačke županije” te “Eco label oznake – sigurnost i kvaliteta u ruralnom turizmu.”

Prijaviti se možete na poveznici: PRIJAVE ili putem QR koda: