Dan Planinarskog društva “Crvene stijene” Cetingrad- Dan Koranskog planinarskog puta 25.3.

Crvene stijene vas pozivaju da nam se i ove godine pridružite na planinarenju Koranskim planinarskim putem za dan društva, u subotu 25. ožujka 2023. godine ????

Sigurno se pitate gdje je pečat? E pa, na našoj stazi, u Gornjim Gnojnicama gdje ćemo zajedno po njih na kontrolne točke Obilaznice Koranski planinarski put.

????‍♀️????OKUPLJANJE:

Kod nekadašnje osnovne škole u selu Gornje Gnojnice u Općini Cetingrad. U vremenskom razdoblju od 9 do 10 h kada ćete moći se prijaviti i kupiti Dnevnike obilaznice.

Polazak na stazu u 10 h s lokalnim vodičima.

⌛TRAJANJE POHODA:

Pretpostavljamo da će pohod trajati oko 4 h s minutom gore i dolje. Staza je kružna duljine oko 13 km. Najviši vrh pohoda je 295 m s vrhom Crkvina. Staza nije zahtjevna i preporuča se standardna planinarska oprema.

????????CETINGRADSKO PRELO:

Kakav bi to pohod bio bez druženja- stoga najavljujemo cetingradsko prelo na kupalištu u Gnojnicama. Na početku pohoda domaćini će osigurati domaće specijalitete za zagrijavanje, a na druženju na kupalištu po simboličnim cijenama moći ćete probati “nešto na žlicu”. Možda najbolje da žlica bude iznenađenje kad se upravni odbor dogovori oko začina i recepture. Obećavamo da će biti jako, jako ukusno. ????

????DNEVNICI OBILAZNICE:

Dnevnici Obilaznice KPP-a moći će se kupiti prilikom prijava na početku pohoda po cijeni od 8 eura. Značka se dobiva sa prikupljenim pečatima kontrolnih točaka. Kupnja dnevnika i kupona za hranu i piće moguća je na dan pohoda.

PRIJAVE:

Prijave su obavezne zbog što bolje organizacije do 23. ožujka 2023. godine kao i prijave kupovine dnevnika.

Kontakt osoba:

????Anamarija 095/8504-760 ili

????Mail: pdcrvenestijene@gmail.com