Besplatna aplikacija za iznajmljivače mVisitor

Turistička zajednica područja Plitvičke doline je ugovorila besplatno korištenje mVisitor aplikacije za sve svoje iznajmljivače,  a na raspolaganju je neograničen broj prijava gostiju. 

Nakon preuzimanja aplikacije, putem mobilnih uređaja iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način od dosadašnjeg izvršiti prijave svojih gostiju. Sustav omogućuje unos podataka od strane gosta „preCheck-In“, kao i digitalno iščitavanje (skeniranje) osobnih dokumenata od strane iznajmljivača ili gosta sa automatskim prosljeđivanjem podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav eVisitor.

Koraci za preuzimanje i korištenje:

  1. Skinete aplikaciju mVisitor sa Apple Store-a ili Google Play Store-a
  2. Nakon instalacije, prijavite se u aplikaciju sa vašim OIB-om (korisničko ime) i lozinkom (lozinka koju koristite za eVisitor). Tan lista nije potrebna.
  3. Način unosa podataka gostiju
    1. U aplikaciji kreirajte i isprintate dokument sa QR kodom te ga postavite u vaš objekt.

Gost skenira „QR kod“ koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unaša osobne podatke, te ih šalje vama na autorizaciju.

                      ILI

b.      Gostu možete direktno iz mVisitor aplikacije poslati personalizirani link kojega koristi za unos podatka, a iste šalje natrag vama na autorizaciju.

                      ILI

  • Kroz mVisitor aplikaciju podatke gosta možete digitalno skenirati ili ih ručno unijeti.
  • Nakon što provjerite podatke gostiju, klikom na gumb „Prijavi Goste“ unutar mVisitor aplikacije iste prijavljujete na eVisitor.

Aplikaciju mVisitor kreirala je tvrtka Intersoft Technologies d.o.o. iz Pule kao nastavak digitalizacije procesa u turizmu, a sve u skladu sa nastojanjem Europske Komisije u cilju digitalne transformacije. Korištenje aplikacije mVisitor za sve iznajmljivače čiji se turistički objekti nalaze na području TZP Plitvičke doline je potpuno besplatno. Za korištenje mVisitor-a  koriste se pristupni podaci eVisitora.

Više informacija o samom sustavu moguće je pronaći na web stranici https://mVisitor.hr

Video upute uspostave sustava i rada sa aplikacijom možete pronaći na Youtube kanalu Intersof technologies https://www.youtube.com/channel/UCr78Et648jkejyQzGGXaYfg